GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z dodatkiem zakwasu pszennego i żytniego, które wpływają na wyrazisty smak oraz charakterystyczny aromat miękiszu i przedłużają świeżość produktu. Chleb kłos orkiszu to wyjątkowe pieczywo, które stanowi zarówno idealną bazę do kanapek, jak również jest świetnym dodatkiem do naszych codziennych posiłków. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających.
Mąka (PSZENNA 29%, ŻYTNIA 22%, z PSZENICY ORKISZ 8%), woda, łamane ziarna PSZENICY ORKISZ 7%, nasiona SEZAMU, siemię lniane, słonecznik, sól, drożdże, cukier, błonnik roślinny, błonnik jabłkowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), i SOJĘ
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb na jogurcie
Chleb Wileński
Chleb Sitkowy
Chleb Pasterski
Chleb IG
Chleb Zwykły
Chleb Wiejski
Chleb Słowiański
Chleb Włoski z oliwkami
Chlebek ProBody
Chleb chłopski
Chleb Farmera
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb orkiszowy
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Focaccia
Bułka ziemniaczana jasna
Croissant
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Paluszek śniadaniowy
Bagietka korzenna mała
Chleb Słowiański
Ciabatta z oliwkami
Rogal z kruszonką
Podpłomyk z kiełkami żyta
Trójkąt z jabłkiem
Bagietka
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Bułka śniadaniowa fintes
Chałka drożdżowa
Truskawkowy Duet
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów