GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z płatkami ziemniaczanymi i cebulą smażoną o charakterystycznym smaku i aromacie, świetnie sprawdza się zarówno, jako baza do kanapek jak i uzupełnienie innych potraw np. z grilla. Chleb jest wypiekany na kamieniu, dzięki czemu ma idealnie chrupiącą skórkę i wilgotny miękisz. Dodatek zakwasów pozwala w naturalny sposób przedłużyć świeżość pieczywa.
mąka (PSZENNA 56%, ŻYTNIA 8%), woda, płatki ziemniaczane 11%, cebula smażona, 7% [cebula, olej palmowy, mąka PSZENNA, sól], drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
Może zawierać: JAJA, SOJĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, nasiona SEZAMU.
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb grochowski
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb na jogurcie
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Sitkowy
Chleb IG
Chleb Zwykły
Chleb Wiejski
Chleb Słowiański
Chleb Włoski z oliwkami
Chlebek ProBody
Chleb chłopski
Chleb Farmera
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb orkiszowy
Chleb alzacki
Chleb jęczmienny
Focaccia
Croissant
Bułka ziemniaczana jasna
Kajzerka
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Chleb Słowiański
Bagietka korzenna mała
Paluszek śniadaniowy
Ciabatta z oliwkami
Rogal z kruszonką
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Trójkąt z jabłkiem
Bagietka
Bułka z mąką graham
Chałka drożdżowa
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20° C, do 24 godzin od momentu produkcji.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów