YANGBAN
Kimchi pikantne
Najniższa cena: 10,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt w stylu azjatyckim ręcznie zawijany - chrupki naleśnik z ciasta ryżowego nadziany farszem, w zestawie z sosem o smaku słodkiego chili. Doskonałe danie gotowe do przygotowania w przeciągu kilku minut.
Sajgonki: kapusta biała 37%, naleśnik 30% (mąka pszenna, woda, olej kokosowy, sól, kazeinian sodu (mleko), skrobia pszenna, maltodekstryna, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy), makaron ryżowy gotowany (woda, ryż, sól), marchew 5,8%, farsz pieczarkowy 5,8% (pieczarki 96%, cebula 2,1%, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), sól, olej rzepakowy, przyprawy), cebula 3,7%, olej rzepakowy, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), koncentrat białka sojowego, przyprawy, grzyby mun suszone 0,6%, sól, błonnik grochowo-pszenny, mąka pszenna.
Sos słodkie chili: woda, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, skrobia modyfikowana, sól, papryka czerwona, chili 0,1%, czosnek, ekstrakt papryki.
Obecne w produkcie: gluten, soja, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Kimchi pikantne
Najniższa cena: 10,79 zł
Kimchi pikantne BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
26% taniej
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Najniższa cena: 35,79 zł
Omlet hiszpański - mix ziemniaków i cebuli
Najniższa cena: 24,99 zł
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Sajgonki z warzywami
Kimchi delikatne BIO
Kimchi dla bąbelków BIO
Kimchi tradycyjne BIO
Kimchi ostre BIO
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Kopytka
Kluski śląskie
Sałatka jarzynowa
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Żurek staropolski
Przechowywać w tem. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 h.
Patelnia – smażyć na głębokim, rozgrzanym tłuszczu ok. 1 minutę z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
Piekarnik – sajgonki nasmarować olejem i piec w piekarniku rozgrzanym do 180°C
(z termoobiegiem) przez ok. 10 minut. Sposób przygotowania należy dostosować do posiadanego urządzenia kontrolując produkt.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów