PRODUKTY KLASZTORNE
Pierogi z kapustą i grzybami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Pierogi leniwe są wyjątkowo miękkie i delikatne w smaku. Żeby je przygotować, wystarczy podgrzewać przez kilka minut w mikrofali lub podsmażać na patelni. Możesz je przygotować na słodko, polewając śmietaną i cukrem, lub na słono, doprawiając skwarkami z cebuli i szynki. Wypróbuj obydwu wariantów!
Ser twarogowy tłusty 36%, mąka pszenna, woda, cukier, płatki ziemniaczane, cukier wanilinowy (cukier, aromat: etylowanilina), olej rzepakowy, sól.
Obecne w produkcie: gluten, mleko.
Produkt może zawierać: jaja, ryby, orzeszki ziemne, soję, orzechy, seler, gorczycę, sezam.
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi leniwe
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z ziemniakami i serem BIO
Pierogi z serem na słodko BIO
Pierogi z serem
Pierogi jagodowe
Pierogi ruskie
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi graham z serem
Pierogi z nadzieniem o smaku serowo jagodowym
Wegańskie pierogi z malinami
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka
Sałatka jarzynowa
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Kluski śląskie
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Szare kluski
Kopytka Szpinakowe
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Gołąbki w sosie pomidorowym
Żurek staropolski
Warunki przechowywania: Przechowywanie w temp. od 0ºC do 6ºC.
Sposób przygotowania: Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu przez 1 minutę; moc 900 W. Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 3 minuty. Garnek - wrzucić do wrzącej wody i gotować około 3 minuty.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów