SYS z zielonego Podkarpacia
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Najniższa cena: 3,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis to wyjątkowa mieszanka charakterystycznych ziół, która nadają potrawom lekkości oraz poprawiają ich smak. Doskonale podkreśla aromat wszystkich włoskich dań, zarówno mięsnych, jak i warzywnych.
Przyprawa kuchni włoskiej odzwierciedla charakter kuchni włoskiej, która uznawana jest za jedną z najzdrowszych na świecie. Pozwala na przygotowanie różnorodnych potraw. W jej skład wchodzą m.in. bazylia, czosnek suszony, chili, cząber czy tymianek.
Przyprawa kuchni włoskiej Kamis – kulinarna podróż do słonecznej Italii:
ze składnikami pochodzenia naturalnego
zioła (oregano (12,5 %), bazylia (12 %), cząber, tymianek (4,5 %))
przyprawy (czosnek, cebula, chili)
sól
cukier
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Włoszczyzna suszona (baza do zup i sosów)
Najniższa cena: 3,79 zł
Włoszczyzna suszona
Najniższa cena: 6,79 zł
Przyprawa do potraw
Najniższa cena: 2,79 zł
Buraki suszone (na barszcz czerwony)
Najniższa cena: 3,79 zł
Przyprawa do dań wegetariańskich BIO
Najniższa cena: 6,99 zł
14% taniej
Przyprawa do warzyw z grilla
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa do jajek
Suszone pomidory z chili
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Gulasz (z tego co się nawinie)
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Grzanki koperkowe z papryką do sałatek i zup (chrupiący mix)
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Cebula smażona - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Kmin rzymski mielony XXL
Suszone pomidory z czosnkiem
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,75 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Natka pietruszki
Najniższa cena: 2,49 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,59 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 2,25 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,59 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,79 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 2,89 zł
31% taniej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Caponata Przygotowanie 15 min Gotowanie 25 min Porcje 4 Składniki: 6 łyżek oliwy z oliwek 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę 1 bakłażan pokrojony w grubą kostkę 200 g selera naciowego pokrojonego w plastry 15 oliwek zielonych pokrojonych na pół 2 łyżki octu winnego z białego wina Kamis 2 łyżki przyprawy kuchni włoskiej Kamis 1 łyżka cukru 2 łyżki kaparów 1 puszka pomidorów pokrojonych 2 łyżki orzeszków pinii 1 bagietka sól, pieprz do smaku 1. 2/3 oliwy rozgrzej w płaskim garnku, podsmaż na niej cebulę na złoty kolor. 2. Dodaj bakłażana, smaż razem ok. 5 min, Dodaj selera, oliwki, ocet winny, przyprawę, cukier, podlej wodą duś razem 15 min. w połowie dodaj kapary i pomidory, dopraw solą i pieprzem. 3. Orzeszki upraż na suchej patelni, bagietkę pokrój i zapiecz w piekarniku. 4. Caponatę podawaj na bagietkach, przed podaniem posyp orzeszkami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów