PRYMAT
Sól ziołowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól ziołowa Kamis to jedyne w swoim rodzaju połączenie, które bardzo ułatwia doprawienie różnego rodzaju potraw. Głównym składnikiem jest sól jodowana. Oprócz tego znajdziemy tam gorczyce, cebulę, pieprz, cząber, bazylię oraz paprykę.
Sól ziołowa Kamis to jeden produkt, który zastąpi kilka innych. Świetnie komponuje się z różnego rodzaju potrawami, na przykład mięsami, makaronami oraz zupami. W opakowaniu znajduje się 35 g, które wystarczą na dłuższy czas.
Sól ziołowa Kamis – cechy produktu:
sól jodowana (zawartość jodanu potasu 39±13 mg/kg soli)
gorczyca biała
cebula - 7%
pieprz czarny - 3,2%
cząber - 2,2%
bazylia - 2,2%
papryka słodka
Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 35
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 43
g
Średnia miara (e)
polski
Sól ziołowa
Sól ziołowa
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,75 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Natka pietruszki
Najniższa cena: 2,49 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,59 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 2,25 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,59 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,79 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 2,89 zł
31% taniej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podróżując po sercu Włoch, zauważyłem, że kiedy danie wydaje się bez smaku, Umbryjczycy radzą: „E ciapo", czyli „posól". Sól jest dla wielu z nich najważniejszą przyprawą w kuchni. A staje się jeszcze lepszą przyprawą, gdy zyskuje ziołowe towarzystwo. Jednym z najwierniejszych przyjaciół soli w mieszankach ziołowych jest cząber - delikatnie zaostrzający smak i wnoszący świeży aromat. Sól ziołową, z dodatkiem cebuli, bazylii, cząbru, pieprzu czy papryki nauczyłem się stosować do posypywania pieczywa, mięsa oraz duszonych i surowych warzyw.
Wyprodukowano w Polsce