SPICHLERZ RUSIECKI
Bigos z mięsem, kiełbas ą i grzybami
Najniższa cena: 11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczny przepis. Ulubione danie naszego szefa kuchni. Dzięki zastosowaniu dwóch rodzajów kapusty: kiszonej i białej z dodatkiem śliwki suszonej, borowików oraz miodu, nasz bigos ma łagodny, zbilansowany, lekko kwaśny smak. Solidna porcja mięsa wieprzowego oraz kiełbasy podsuszanej zaspokoi głód każdego.
kapusta kiszona (kapusta biała, marchew, sól), kapusta biała, świeża cebula, olej rzepakowy, łopatka wieprzowa, kiełbasa żywiecka podsuszana, koncentrat pomidorowy,
Bigos z mięsem, kiełbas ą i grzybami
Najniższa cena: 11,99 zł
Bigos wieprzowy z borowikami i kiełbasą żywiecką podsuszaną
Najniższa cena: 20,65 zł
23% taniej
Bigos z kiełbasą
Bigos
Flaki tradycyjne (wołowe)
Najniższa cena: 19,65 zł
24% taniej
Strogonow z wieprzowiny
Najniższa cena: 23,35 zł
Ziemniaki au gratine
Najniższa cena: 17,25 zł
Wątróbka z cebulką i ziemniakami
Najniższa cena: 20,25 zł
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Najniższa cena: 25,35 zł
Grochówka z boczkiem wędzonym kiełbasą i kawałkami wieprzowiny
Najniższa cena: 20,25 zł
Gulasz wieprzowy z ziemniakami
Najniższa cena: 21,35 zł
Klopsiki w sosie musztardowo-miodowym
Najniższa cena: 30,75 zł
Fasolka po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbasą podsuszaną
Najniższa cena: 21,35 zł
Kottbullar - szwedzkie klopsiki w sosie pieczeniowym
Najniższa cena: 24,99 zł
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Najniższa cena: 25,35 zł
Kurczak gotowany w rosole w sosie koperkowym
Najniższa cena: 23,99 zł
25% taniej
Kociołek zbójnicki
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej