DELECTA
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka. //Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
100 % naturalny smak
cukier trzcinowy
fasolka tonka (2,7 %)
wanilia Bourbon (0,3 %)
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 26
g
Średnia miara (e)
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier Tonka z wanilią Bourbon
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier z wanilią
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Sos sałatkowy tzatziki
Najniższa cena: 3,35 zł
45% taniej
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 3,35 zł
45% taniej
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Ziele angielskie całe
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Papryka słodka mielona
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Zioła toskańskie
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Przechowywać w suchym miejscu.
Połącz masło, sól i cukier w robocie kuchennym. Dodaj jajko. Następnie dodaj posiekaną ciemną czekoladę, migdały, cukier tonka i mąkę. Wymieszaj całość i zagnieć ciasto. Podziel ciasto na 4 części i uformuj roladki. Schładzaj w lodówce przez 3 godziny. Pokrój ciasto na ciasteczka i piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 8-10 minut. Pozwól ciastkom ostygnąć.
Przechowywać w suchym miejscu
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Cukier trzcinowy i fasolka tonka to łagodne i aromatyczne połączenie. Fasolka tonka nadaje naturalnej słodyczy, wielu wyczuwa w niej nuty wanilii, gałki, migdałów z nutą pieprzu, lukrecji, karmelu i goździków. Zjawiskowe desery powstają w mgnieniu oka. Zastosowanie: wspaniały do kremów, lodów waniliowych, deserów i dań słonych.
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Ciasteczka migdałowe Na 40 sztuk: 125 g zimnego masła, 2,5 g płatków solnych, 175 g cukru, 1 jajko, 180g gorzkiej czekolady, 90 g posiekanych migdałów, 5 g cukru tonka w wanilią Bourbon, 170 g mąki. Przygotowanie: Połącz masło, sól i cukier w robocie kuchennym. Dodaj jajko. Następnie dodaj posiekaną ciemną czekoladę, migdały, cukier tonka i mąkę. Wymieszaj całość i zagnieć ciasto. Podziel ciasto na 4 części i uformuj roladki. Schładzaj w lodówce przez 3 godziny. Pokrój ciasto na ciasteczka i piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 8-10 minut. Pozwól ciastkom ostygnąć.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów