ITA-SAN
Makaron Udon świeży
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron chiński, w postaci długich, cienkich nitek przygotujesz bez gotowania, wystarczy go zalać wrzątkiem i odczekać 4-5 minut.
Dodatkowo jest lekki i bardzo pożywny dzięki dużej zawartości białka - zawiera go aż 11g w 100g. Ma prosty, czysty skład, jedynie mąka pszenna, woda i sól.
kuchnia chińska
mąka PSZENNA 89,5 %
woda
sól
Może zawierać: jaja.
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torebka |
Waga brutto 210
g
Makaron Udon świeży
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron pszenny (instant)
Makaron Ramen
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Biały sezam
Najniższa cena: 5,49 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Trawa cytrynowa (suszona)
Najniższa cena: 8,79 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Czarny sezam
Sos Teriyaki (gęsty)
Makaron zalej wrzątkiem, odczekaj 4-5 minut i odcedź.
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Bulion z pastą miso i grzybami shiitake Składniki - 100 g Makaronu pszennego - 30-45 g Pasty miso - 100 g Grzybów shiitake w zalewie pokrojonych w paski - 500 ml bulionu drobiowego - 1 papryczka chili pokrojona w plasterki - 3 łyżki posiekanej dymki - 2 łyżki oleju - czarny pieprz do smaku Przygotowanie 1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Do garnka wlej olej, podsmaż delikatnie grzyby z chili, następnie wlej bulion i całość doprowadź do wrzenia. Dodaj pastę miso, szczypiorek i dopraw do smaku czarnym pieprzem. 3. Do misek nałóż makaron i zalej gotowym bulionem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów