SCHAR
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Focaccia bezglutenowa z rozmarynem Schar to włoski rodzaj pieczywa drożdżowego, który ma wypieczoną skórkę i miękki środek. Powstaje na bazie mąki ryżowej, kukurydzianej i roślinnego tłuszczu. Można z niej przygotować kanapki, a także podawać ją do głównego dania, jest też świetną przekąską na lunch.
Schar Focaccia Con Rosmarino 200 g
woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z jabłka, nieutwardzony tłuszcz roślinny, skrobia ryżowa, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, dekstroza, białka soi, drożdże, sól jodowana, rozmaryn
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku owoce leśne
Wafle ryżowe w czekoladzie deserowej
Wafle ryżowe w polewie jogurtowej o smaku mango
Wafle kukurydziane bezglutenowe BIO (bezglutenowe)
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Bezglutenowa focaccia z rozmarynem
Wafle gryczane bezglutenowe BIO (bezglutenowe)
Croissants bezglutenowe 4 szt.
Precelki bezglutenowe
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Mąka uniwersalna bezglutenowa
Muffin choco - babeczka czekoladowa bezglutenowa
Maestro cereale- chleb wieloziarnisty bezglutenowy
Maestro classic - chleb biały bezglutenowy
Pausa ciok - torcik kakaowy bezglutenowy
Ciabatta - bezglutenowe bułki do zapiekania
Pan rustico - chleb wiejski bezglutenowy
Pan Blanco- chleb biały bezglutenowy
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Mini baguette- bezglutenowe bagietki do zapiekania
Pan Multigrano - Bezglutenowy chleb wieloziarnisty
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Bon Matin słodkie bułeczki bezglutenowe 4x50g
Salti - krakersy solone (bezglutenowe)
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów