PLANTON
Wegański deser o smaku Panna Cotta
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kremowy ser tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Produkt w 100% roślinny / wegański. Delikatny smak fermentowanych nerkowców miło przełamany słodką żurawiną. Idealnie sprawdzi się nie tylko w daniach wytrawnych, ale także tych słodkich.
zawiera żywe kultury bakterii
bez laktozy
orzechy nerkowca 45 %
woda
olej kokosowy
żurawina suszona 8 % (żurawina, olej słonecznikowy, cukier)
płatki drożdżowe nieaktywne
sól
żywe kultury bakterii
Może zawierać soję, migdały i sezam.
Bezglutenowy
Bez laktozy
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: orzechy.
Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
Wymiar liczbowy 140
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 158
g
Wegański deser o smaku Panna Cotta
Plastry wegańskie o smaku sera Gouda
Sałatkowy z nerkowców w stylu greckim
Smarowaniec Kremowy na Sernik
Roślinne plastry - żółte aromatyczne
Toczony z nerkowców z kozieradką i suszonymi grzybami
Plastry wegańskie o smaku sera Cheddar
Toczony z nerkowców z suszonymi pomidorami i czosnkiem niedźwiedzim
Roślinne plastry - żółty
Toczony z nerkowców z papryką chipotle i nitkami chili
Smarowaniec kremowy klasyczny
Toczony z nerkowców z solą wędzoną i nori
Smarowaniec kremowy z ziołami
Veganaggio o smaku włoskiego sera twardego
Toczony z nerkowców ze szczypiorkiem
Serek kremowy, naturalny
Blok wegański sałatkowy (typu sera Feta)
Roślinne plastry - żółte z pieprzem