GRZYBKI
Chleb razowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb ciemny z ziarnami żyta może stanowić dopełnienie każdego posiłku. Jest idealną podstawą pożywnych śniadań, zdrowych obiadów oraz kolacji. Powstaje z mąki żytniej, ziaren żyta 20% oraz dodatku mąki pszennej. Zakwas żytni wpływa na wyrazisty smak oraz charakterystyczny aromat miękiszu i przedłuża świeżość produktu. Chleb posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających.
Woda, mąka ŻYTNIA, ziarna ŻYTA 20%, słonecznik, ocet winny, granulat ziemniaczany, drożdże, sól, syrop glukozowy, mąka PSZENNA, zakwas ŻYTNI suszony, syrop z buraka cukrowego,
środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb razowy
Chleb chłopski
Chleb o niskim IG
Chleb dyniowy
Chleb żytni
Chleb Razowy
Chleb Słonecznikowy
Chleb biesiadny
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb pumpernikiel
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb żytni
Chleb z mąką razową
Chleb z ziarnami żyta
Chleb hruby sitkowy żytni BIO
Chleb litewski
Chleb Magnat - cały
Chleb Słonecznikowy
Croissant
Bułka ziemniaczana jasna
Kajzerka
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Chleb Słowiański
Bagietka korzenna mała
Paluszek śniadaniowy
Ciabatta z oliwkami
Rogal z kruszonką
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Trójkąt z jabłkiem
Bagietka
Bułka z mąką graham
Chałka drożdżowa
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A.
ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów