GREEK STYLE
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt grecki Kanka powstaje przez odsączenie serwatki i składa się jedynie ze śmietanki i bakterii. Ma kremową konsystencję, ponieważ zawiera więcej białka i tłuszczu niż naturalny. Jogurt typu greckiego może być zamiennikiem śmietany, jest równie gęsty, ale mniej kaloryczny. Sprawdzi się jako baza dressingu.
Jogurt typu greckiego Kanka kubek 400 g
śmietanka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
zawiera: laktoza
Jogurt naturalny typu greckiego (tł. 10%)
Jogurt naturalny typu greckiego light (tł. 3%)
Jogurt naturalny typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego
Jogurt typu greckiego 0% naturalny
Jogurt grecki 10%
Jogurt grecki light 4% bez laktozy
Jogurt naturalny typu greckiego (tł.10%)
GREEK STYLE Produkt roślinny w stylu greckim
Jogurt grecki
Śmietana (12% tł.)
Śmietana (18% tł.)
Jogurt naturalny
Jogurt naturalny bez laktozy
Kefir naturalny ( 2%tł.)
Jogurt naturalny
Mleko UHT bez laktozy (3,2% tł.)
Mleko UHT (1,5% tł.)
Mleko UHT bez laktozy (1,5% tł.)
MLEKO UHT 3,2%
Serek Wiejski
Twaróg półtłusty
Twaróg chudy
Twaróg tłusty
Masło extra 82% tłuszczu
Ser żółty Gouda ( plastry)
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 12 godzin.
Termin przydatności do spożycia jest jednocześnie numerem partii.
Należy spożyć do: data podana w górnej części opakowania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów