CASA MODENA
Salami spianata calabra pik
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Salami spianata calabra pik
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Salami chips klasyczne
Salami ostródzkie - plastry
Salami rogal plastry (160g-240g)
szynka serrano
Prosciutto Crudo Dolce
Salame Napoli
Salame Spianata
Tapas serrano
Ser Mozzarella light (kulka)
Ser Mozzarella (kulka)
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella (mini kulki)
Ser Ricotta
Ser Mascarpone
Salami Milano
Ser Mascarpone o smaku waniliowym
Szynka prosciutto crudo
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Mortadella
Salame Napoli
Szynka affettati prosciutto cotto
Galbani gotowana szynka z indyka
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów