KUPIEC
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Najniższa cena: 5,55 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kasza gryczana prażona w torebkach do gotowania.
Kraj pochodzenia: Polska / Ukraina / Litwa
gotuj ze smakiem!
gotowa w 15 minut
kasza gryczana 100%
Produkt może zawierać gluten.
Wartość energetyczna | 734 kJ | 9.00% | |
w 100 g: 1467 kJ/3475 kcal | |||
RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 440
g
Średnia miara (e)
8
Opakowanie zawiera 8 porcji produktu.
Liczba jednostek 4
polski
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Najniższa cena: 5,55 zł
Kasza gryczana prażona
Najniższa cena: 5,55 zł
7% więcej
Kasza gryczana biała
Najniższa cena: 5,79 zł
Kasza gryczana biała (4x100g)
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Kasza gryczana palona BIO
Kasza gryczana krakowska niepalona BIO
Kasza gryczana (4x100g)
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza kuskus
Najniższa cena: 3,99 zł
Kasza bulgur (2x100g)
Najniższa cena: 3,65 zł
Kasza jęczmienna gruba (4x100g)
Najniższa cena: 3,35 zł
Kasza jaglana (4x100g)
Najniższa cena: 4,95 zł
Kasza orkiszowa (2x100g)
Najniższa cena: 3,35 zł
Ryż biały długoziarnisty (4x100g)
Torebkę włożyć do 1 litra gotującej się, osolonej wody. Gotować na słabym ogniu przez ok. 15 minut. Po ugotowaniu osączyć, rozciąć torebkę i serwować.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wiertnicza 70 02-952 Warszawa
Porcja 50 g energia 734 kJ 174 kcal 9%* w 100 g: 1467 kJ/347 kcal * RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
"Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Sp. k. ul. Wiertnicza 70 02-952 Warszawa Zakład Produkcyjny: ul. Przemysłowa 9 83-400 Kościerzyna
Halina
Marka | Halina |
Roladki z indyka w szynce parmeńskiej 4 sznycle z indyka 8 plastrów szynki parmeńskiej liście jarmużu 1 mała czerwona papryka 2 łyżki masła sól, świeżo zmielony pieprz ząbek czosnku Piekarnik rozgrzać do temperatury 200°C. Na desce położyć 2 plastry szynki, na nich (pośrodku) ułożyć sznycel. Doprawić solą i pieprzem. Na sznyclu ułożyć: 2 plasterki papryki i liść jarmużu. Dodać pól łyżki masła. Całość ciasno owinąć szynką. Przygotować pozostałe roladki i ułożyć je w wysmarowanym, żaroodpornym naczyniu. Przykryć folią, zapiekać 15 minut. Zdjąć folię i rumienić 10-15 min. Podawać z kaszą gryczaną prażoną Halina ugotowaną według przepisu na opakowaniu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów