RED BULL
Napój energetyczny waniliowa jagoda
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Głównym składnikiem naszej Kombuchy Original jest zielona herbata (Camellia sinensis). Ta pochodząca z Indii i Chin odmiana herbaty charakteryzuje się intensywnym, ale zrównoważonym i orzeźwiającym smakiem.
Delikatnie musująca
Fermentowana herbata
Napój
napar herbaciany (woda, zielona herbata 0,75 %)
cukier
dwutlenek węgla
kultury kombuchy
kultury żywych bakterii Bacillus coagulans (min. 10 milionów w 100 ml)
Wymiar liczbowy 330
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 348
ml
Napój energetyczny waniliowa jagoda
Najniższa cena: 5,99 zł
Ultra fantasy Ruby Red gazowany napój energetyczny bez cukru
Najniższa cena: 6,99 zł
Napój gazowany Yerba Mate
Napój Yerba Mate Yellow
Napój Yerba Mate Classic
Napój Yerba Mate Red
Napój Yerba Mate Black
Rooibos Kombucha
Napój energetyczny orange fire
Original Kombucha
Napój gazowany o smaku cytrynowym.
Yerba Mate Kombucha
Napój energetyzujący gazowany o smaku jabłkowym
Napój energetyzujący gazowany z kofeiną
Napój energetyzujący gazowany z kofeiną bez cukru
Napój energetyzujący gazowany o smaku kwaśnego jabłka
Ekologiczna kombucha lawendowa BIO
Woda delikatnie musijąca
Rooibos Kombucha
Yerba Mate Kombucha
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Najlepiej spożyć przed końcem:/numer partii: patrz dno puszki.
ul. Św. Andrzeja Boboli 20 05-504, Złotokłos, Polska
Alkohol max. 0,5 % obj.
F.H. Prager s.r.o. U Národní galerie 470, 156 00 Zbraslav Česká republika
Premium Rosa Sp. z o.o. ul. Św. Andrzeja Boboli 20 05-504, Złotokłos, Polska
Prager's
Marka | Prager's |
Głównym składnikiem naszej Kombuchy Original jest zielona herbata (Camellia sinensis). Ta pochodząca z Indii i Chin odmiana herbaty charakteryzuje się intensywnym, ale zrównoważonym i orzeźwiającym smakiem.
Co było pierwsze - jabłko czy herbata? W 2021 roku, pod marką F.H. Prager, wprowadziliśmy na czechosłowacki rynek pierwszy bezalkoholowy cydr. To był nasz bilet do świata fermentacji niskoalkoholowej. Był to również początek PRAGER'S - projektu, w którym zdecydowaliśmy się eksperymentować z fermentacją. Zaczęliśmy od herbaty.